Passivehouse Solihull

PROJECT DESCRIPTION

Our client currently resides adjacent to the proposed site and is seeking to create a new highly sustainable home for her family that has the ability to cater for their specific requirements that the existing property cannot.

The design with the studio/annexe allows for some independent living for her son initially and elderly parents later. The layout allows for adults and young adults to live together with the open plan offering family time together but also offers space for solitude and privacy with the snug/mezzanine area and generous sized bedrooms with en-suite. Times have changed with children

Project -  New Build Passive house

Location -  Solihull

Local Authority -  Solihull MBC

Application Type -  Full Planning Application

Contract Value  - £565k

Project Completion - TBC

Passivehouse Solihull
Passivehouse Solihull
Passivehouse Solihull